Mélység minden családtag kedvére

 

Fontos, hogy az otthoni úszómedencében a család minden tagja találja meg a maga örömét! Legyen játszófelület a gyerekeknek (ahol lehetőleg leér a lábuk), baleset veszélye nélkül lehessen ugrálni (legalább 1,50 m), és a magasabb családtagok is jól érezzék benne magukat. A WATERAIR úszómedencék a változó vízmélység lehetőségét kínálják, hogy mindenki örömét lelje bennük.
 
SÍK ALJZAT – mélység: 1,20 m. Ideális vízi játszótér, ugyanakkor már úszásra is alkalmas. Felár nélkül választható.

sík aljzat

 
SÍK ALJZAT – mélység: 1,50 m. Ideális felnőtteknek, úszásra is teljesen alkalmas, de a gyerekek lába nem ér le. Felár ellenében rendelhető.

Sik-aljzat-150m

 
LEKEREKÍTETT ALJZAT, változó mélység. Sportolásra, úszásra kiválóan alkalmas, és a belépés is kényelmes. Az ívelten elmélyülő medencealjnak köszönhetően a perem bármely pontjáról fejest lehet ugrani a medencébe. Felár nélkül választható.

lekerekitettajzat

 
ÉK ALAKÚ ELMÉLYÜLÉS, változó mélység. Családi medencék ideális kialakítása. Ebbe a medencébe is lehet fejest ugrani a peremről, emellett azonban marad a játékra szolgáló sík felület is. Felár nélkül választható.

ék alakú elmélyülés

 

Egyes medencetípusoknál ettől eltérő aljzatok és mélységek választhatók. Tájékozódjon a medencék adatlapján, és kérje értékesítő munkatársunk tanácsát.

 

 

Related Images: