Innovatív szűrőberendezések – Lényeg a kristálytiszta víz

 

A kristálytiszta, egészséges víz a gondtalan, örömteli fürdőzés alapfeltétele. Az optimális teljesítményű, könnyen kezelhető szűrő-vízforgató berendezés, ami ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát. A WATERAIR szakembergárdája 120.000 működő úszómedence tapasztalatával tervezi meg az Ön medencéjének gépészetét.

A medencecsomag alapárában választható szűrőberendezések

KLASSZIKUS SZŰRÉS

Ez a két megoldás minden medencénél alkalmazható. Nagyvonalúan dimenzionált szűrő- és szivattyúkapacitás a kristálytiszta víz biztosítéka. A gépészeti berendezések elhelyezhetők a medence közelében épített aknában, a ház alagsorában, vagy akár kerti faházban. A szivattyú, szűrő, a teljes csövezés és csőszerelvények, valamint az elektromos kapcsolószekrény a medence árában benne foglaltatik, pótköltségvetés kizárva!

FILWAT SZŰRŐBERENDEZÉS

A 35 m2-nél kisebb medencék ideális szűrőberendezése. A medence fala mögött elhelyezett, formatervezett, felülről kezelhető műanyag házban található a szivattyú és a szűrő. Gépészeti akna nem szükséges.

Homokszűrő
  • + Rendkívül könnyen kezelhető
  • - Viszonylag nagy a gépészet helyigénye
  • - Feltétlenül szükséges csatornabekötés
homokszűrő berendezés
betétes szűrő
Filwat Compact System®
  • Egyszerűen szerelhető és kezelhető
  • Nem kell gépészeti aknát építeni
  • Csatlakoztatható rá hőszivattyú
Filwat szűrőberendezés

Performance felszereltségi szintÉS ENERGIATAKARÉKOS, LEGMODERNEBB VÁLTOZATAIK    eco.r logo

Válasszon gazdaságos és környezettudatos medencét.
A szűrőrendszer a medence motorja, a vízkezelésnek körülbelül 80 %-át biztosítja. Olyan megoldásokat terveztünk tehát, hogy optimális hatékonyságot és felhasználói kényelmet biztosítsunk.
A hagyományos szűrés átlagosan évente 2200 órát működik, és elektromos áramot fogyaszt. Állandó innovációs kutatásainknak köszönhetően új, kisebb fogyasztású rendszereket fejlesztettünk ki. Új technológiáink alacsony energiafelhasználást és kisebb zajterhelést biztosítanak.

FILWAT ECO.R, a legújabb innovációnk
  • A szivattyú 5-ször kevesebb energiát fogyaszt.
  • Rendkívül csendes.
  • A P35 szivattyú garanciája 6 év.

BŐVEBBEN

Energiatakarékos szűrő
PLUG-IN ECO.R teljesítményszabályzó

Klasszikus gépészetéhez válasszon teljesítményszabályzót. Ez a szűrőszivattyú sebességét a medence aktuális igényeinek megfelelően állítja be, így optimalizálja a szűrőteljesítményt. Ezzel jelentős árammegtakarítást érhet el.

BŐVEBBEN

Plug-in Eco.R
ELŐSZERELT KOMPLETT GÉPÉSZETI AKNA: A LOCAROC, KŐ ALAKÚ GÉPGÁZ A KERTBEN

Intelligens gépház FCW100 betétes szűrővel. Gyárilag előszerelt, kompakt egység, ami tartalmazza a szűrőberendezést, szivattyút, elektromos kapcsolószekrényt, a világítás kapcsolóját és egy fűtés előkészítést (by pass ágat) is. Kívánságra sóelektrolízis készülékkel is bővíthető. Alkalmazkodva a kerti környezethez, a LOCAROC egy bokor tövében megbújva válik láthatatlanná.