Alkossa meg saját, egyedi medencéjét!

 

A domináns szín helyes megválasztása, a lépcső, a család igényeinek megfelelő mélység, a világítás és a kényelmes kezelés együtt teremtik meg azt az oázist, ahol igazán jól érezheti magát. Lásson hozzá, és alakítson ki a 200.000 változat segítségével egy különleges, egyedi úszómedencét: a sajátját…

 

Lépcsők a Klasszikus medencékhez

romai-lepcso
 

Egy szép és kényelmes lépcső alapvetően változtatja meg a medence látványát, teszi kényelmesebbé, biztonságosabbá, élményszerűbbé klasszikus medencéjét. Ismerje meg csúszásbiztos üvegszálas poliészter lépcsőinket, és válassza a legmegfelelőbbet.

A Modern medencék lépcsői

Pacio lépcső  

A Modern medencék integrált lépcsői a medence elválaszthatatlan részét képezik. Ismerje meg a Pacio, Inside és az Enjoy lépcsőt. Válasszon a medencéhez illő színt, egészítse ki hangulatvilágítással, hidromasszázzsal, fejtámlával.

Mélység

Mélységek, elmélyülések

Fontos, hogy az otthoni medencében minden családtag örömét lelje. Legyen játszófelület a gyerekeknek, úszósáv a sportosoknak, és nyugodtan lehessen ugrálni is a vízbe. A Waterair medencék a változó vízmélység lehetőségét kínálják, hogy mindenki örömét lelje bennük.

Fóliák

Fólia választék 2015

Medencéink tökéletes vízszigetelését rugalmas PVC fólia biztosítja, ami tökéletesen ráncmentesen simul a medencefalra. A minőségi anyagok és a gyártási technológia 12 éves garanciát tesz lehetővé. Ön milyen hangulatot szeretne a kertjében? Lágy tengerélményt? Friss hullámokat vagy naplementét? Válasszon fóliakínálatunkból!

Világítás

Díszkivilágítás

Ha leszáll az est, a kert varázslatos mesevilággá változik. Új hangsúlyokat kapnak a növények, a kerti díszek. Egy jól irányzott fény kiemel egy csobogót, egy növénycsoportot, Úszhat fényárban a medence, vagy kaphat sejtelmes, intim pontfényeket, kerti partikra színes megvilágítást. LED világításaink változatosak és energiatakarékosak. Öltöztesse estélyibe a medencét is.