Fóliák, színek, hangulatok

A WATERAIR úszómedencék tökéletes vízszigetelését 0,75 mm vastag rugalmas PVC fólia biztosítja, amit nagyipari körülmények között, nagyfrekvenciás technológiával hegesztenek az Ön medencéjének alakjára és méretére. Ezért tökéletesen ráncmentesen simul a méretpontosan elkészített vázszerkezetbe. A minőségi anyagok és a gyártási technológia 12 éves, értékcsökkenés nélküli garanciát tesznek lehetővé (minden gyártási hibára kiterjedően, általános jótállási feltételeinknek megfelelően).
Válassza az Önhöz legközelebb álló hangulatot:

EGYSZÍNŰ FÓLIÁK, A MEDENCE ALAPÁRÁBAN

 

TOSZKÁNA FÓLIA

Napsütötte mediterrán élmény. A bézs árnyalatú Toszkána fólia üdülőhellyé varázsolja a kertet. Mostantól nyaraljon a kertjében!

AZÚRKÉK FÓLIA

Nyugalmat és derűt árasztó hűvös vízélmény. A kék burkolat minden környezethez jól alkalmazkodó örök klasszikus.

SZÜRKE FÓLIA

Modern összhangot varázsol a kertbe a gránitszürke lépcső a világosszürke fóliával.

 

MINTÁS FÓLIÁK, FELÁR ELLENÉBEN

 

MÁRVÁNYOS PALA FÓLIA

Szeretné következetesen minimál stílusú házához a szürke színárnyalatait és a fehér tisztaságát a medencére is átvinni? Próbálja ki a legsötétebb fóliánkat. A sötétszürke márványos pala különleges medencét fog varázsolni kertjébe.

EZÜSTSZÜRKE FÓLIA

Ragyogó szürke – szikrázóan csillogó víz. Egyedi mintázata és az ezüstös hatás esztétikája egészen különleges. Minden napsugár csodálatos fényjátékot kelt a víz felszínén. Néha sötétszürke, máskor világosabb, így mindig tartogat meglepetéseket!

 

Nem tud dönteni? Nézze meg fóliáinkat videón!