Medence építés gyorsan, pontosan

 

A medence építés a WATERAIR úszómedencék szerkezetének és a szabadalmazott technológiának köszönhetően mindössze néhány napot vesz igénybe és minimális betonozással jár. Ez a zömében szerelés jellegű munka a gyár által kidolgozott, és szigorúan betartott know how szerint történik. Mivel minden anyag rendelkezésre áll, és a technológia rendkívül felhasználóbarát, ezért a szerkezet megépítését 2-3 ember végzi egy munkahét alatt. A befejező munkálatok ettől időben különválhatnak, és a betanítással együtt sem vesznek igénybe három napnál hosszabb időt.

Medence építés akár meredek terepen is

 

Medence építés a völgy fölött
Hát te, kis medence, hogy kerültél fel ide?

A szép kilátás és a tágas tér látványa rendkívüli vonzerőt jelent egy ingatlan kiválasztásánál. Egy kerti medence kilátással sokunk vágyálma. Azonban a panoráma többnyire hegyoldalban fekvő lejtős tereppel jár együtt, a kerti medence építés pedig ilyen helyeken nem egyszerű. Minden m2 sík területért, kerti élettérért keményen meg kell küzdeni. Az építőanyag beszállítása komoly problémát jelenthet, az egy darabban szállított medencék beemelése pedig gyakran megoldhatatlan.

Számunkra a meredek kerti környezet nem jelent akadályt. Mivel a medencék legnagyobb alkotóelemét is két ember kézben tudja szállítani, az építés nehéz feltételek mellett sem jelent megoldhatatlan problémát.

Az eredmény azonban megéri az erőfeszítést:

 

Kerti medence építés zárt kertben

Már teljesen körül van építve a kert? Csak egy kiskapun, vagy egy garázsajtón keresztül megközelíthető? Az innovatív technológia számára az sem jelent akadályt.

Ebbe a kertbe már csak a házon keresztül lehetett bejutni, de a Waterair technológiával ez sem jelent áthidalhatatlan problémát.

Így épül egy Waterair medence


 

Medence építés képekben

 

Mennyibe kerül egy medence?

Az árak taralmazzák a komplett, egyedi, magas minőségű medence összes építőanyagát. A medence építés ára ennek 30 %-a földkiemelés nélkül (irányár). Mindent egybevetve egy Waterair medence összberuházási költsége 6 millió forinttól kezdődik.

A Waterair medencék szerkezete

 
A gyors és pontos medence építést és a hosszú távú gyári garanciavállalást a Waterair kizárólagos építési szabadalma, és 50 év folyamatos innovációja teszi lehetővé.

A Waterair szabadalma az R165 hullámosított acéllemez váz, amiből a medencénk oldalfala épül. Az oldalfalak teherviselő képessége megegyezik egy 45 cm vastag betonfaléval, azonban könnyű és rugalmas. Minősítő intézetek (VERITAS, CETIM) teszteredményei bizonyítják, hogy a Waterair medencék oldalfala a valaha ránehezedő nyomásnak négyszeresét is képes elviselni. Ezért medencéink szélsőséges környezeti hatásokat, akár kisebb földmozgásokat is károsodás nélkül állnak.
A Waterair medencék oldalfala
robusztus medenceszerkezet
Egy Waterair úszómedencét soha nem kell fagytestekkel védeni, mert elég teherbíró és rugalmas ahhoz, hogy a jég hatalmas nyomását felvegye.

Időtálló medenceszerkezet

 
 
 
Ez az önhordó szerkezetű medence 20 év gyári garanciával kizárólag a WATERAIR szabadalma. Ezáltal válik lehetségessé az úszómedence építés gyorsan, minimális betonozással, szerelés jellegű munkával, ugyanakkor tartósan, kiváló minőségben.