Medence építés gyorsan, pontosan

 

A medence építés a WATERAIR úszómedencék szerkezetének és a szabadalmazott technológiának köszönhetően nagyon egyszerű, és mindössze néhány napot vesz igénybe. Az úszómedence építés minimális betonozással járó, szerelés jellegű munka, ami a gyár által kidolgozott, és szigorúan betartott know how szerint történik. Mivel minden anyag rendelkezésre áll, és a technológia rendkívül felhasználóbarát, ezért a szerkezet megépítését 2-3 ember végzi egy munkahét alatt. A befejező munkálatok ettől időben különválhatnak, és a betanítással együtt sem vesznek igénybe két napnál hosszabb időt.

Kerti medence építés meredek terepen

Kerti medence panorámás telken
Kerti medence panorámával meredek lejtő szélén
 
 

A szép kilátás és a tágas tér látványa rendkívüli vonzerőt jelent egy ingatlan kiválasztásánál. Egy kerti medence kilátással sokunk vágyálma. Azonban a panoráma többnyire hegyoldalban fekvő lejtős kerttel jár együtt, az úszómedence építés pedig az ilyen kertekben nem egyszerű. Minden m2 sík területért, kerti élettérért keményen meg kell küzdeni. Az építőanyag beszállítása komoly problémát jelenthet, az egy darabban szállított medencék beemelése pedig többnyire megoldhatatlan.

Számunkra a meredek kerti környezet nem jelent akadályt. Mivel a medencék legnagyobb alkotóelemét is két ember kézben tudja szállítani, a medence építés pedig betonalap és támfal nélkül, szerelés jellegű munkával történik, az építkezés nehéz feltételek mellett sem jelent megoldhatatlan problémát.

Ha a kert már teljesen körbe van építve, és már csak egy kiskapun, vagy akár csak egy garázsajtón keresztül megközelíthető, az innovatív technológia számára az sem jelent akadályt.

AZ EREDMÉNY AZONBAN MEGÉRI AZ ERŐFESZÍTÉST:

 
Kerti medence a lépcső melletti
Oda is építhetünk, ahol szinte nem is tartaná lehetségesnek

  

Úszómedence építés képekben

 

Így épül – Medenceépítés Waterair technológiával


Töltse le árainkat

 

Olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat

A Waterair medencék szerkezete

 

A gyors és pontos medenceépítést és a hosszú távú gyári garanciavállalást a Waterair kizárólagos építési szabadalma, és 45 év folyamatos innovációja teszi lehetővé.

A Waterair szabadalma az R165 hullámosított acéllemez váz, amiből a medencénk oldalfala épül. Az oldalfalak teherviselő képessége megegyezik egy 45 cm vastag betonfaléval, azonban könnyű és rugalmas. Minősítő intézetek (VERITAS, CETIM) teszteredményei bizonyítják, hogy a Waterair medencék oldalfala a valaha ránehezedő nyomásnak négyszeresét is képes elviselni. Ezért medencéink szélsőséges környezeti hatásokat, akár kisebb földmozgásokat is károsodás nélkül állnak.

A Waterair medencék oldalfala
A rugalmas szerkezet állja a fagyot

Egy Waterair úszómedencét soha nem kell fagytestekkel védeni, mert elég teherbíró és rugalmas ahhoz, hogy a jég hatalmas nyomását felvegye.

Fémvázas szerkezet

 
 
 

Ez az önhordó szerkezetű medence 20 év gyári garanciával kizárólag a WATERAIR szabadalma. Ezáltal válik lehetségessé az úszómedence építés gyorsan, minimális betonozással, szerelés jellegű munkával, ugyanakkor tartósan, kiváló minőségben.