Slim Pools

XS méretű medencék a legkeskenyebb kertekbe


1,96–2,89 m közötti szélességüknek köszönhetően ezek a medencék a legkeskenyebb kertekbe is beépíthetők. Játék, pihenés vagy sportolás – bármi legyen is a vágya, ebben a kis medencében minden megvan, ami egy nagyban.

Ismerje meg a Slim Pool modelleket

Nina szögletes keskeny medence
Slim Pool NINA

A minimalizmus szerelmeseinek.

Ez a medence elegánsan illeszkedik keskeny kertrészekbe, gazdag méretválasztékával jól kihasználja a rendelkezésre álló teret. A NINA medencében kellemesen felfrissülhet, az integrált padon pedig jól esik a pihenés.

ÉRDEKEL

Mila, keskeny ovális medence ülőpaddal
Slim Pool MILA

Kis kertbe keres egy keskeny medencét?

Tágas ülőpadjával a MILA ötvözi a kényelmet az eleganciával.

ÉRDEKEL

 
 

Integrált pad

Csakis a Slim Pool modellekhez létrehoztunk egy teljes szélességében süllyesztett víz alatti pihenőpadot a zavartalan lazításhoz.
Integrált pad

Válassza ki a mélységet

Slim medencéjéhez kétféle sík aljzat közül választhat: 1,20 m vagy 1,40 m mély. Az állandó mélységnek köszönhetően mindenhol leér a lába. Ezek az aljzatkialakítások tökéletesen alkalmazkodnak minden tevékenységhez: a frissítő fürdőkhöz, a pihenéshez, a játékokhoz vagy a sportoláshoz.

ELŐNYÖK: 

Az 1,40 m mély sík aljzat kizárólag a SLIM modellekhez rendelhető. Ideális vízmélységet biztosít a fiatalok és a felnőttek számára a játékhoz és az élvezetes fürdőzéshez a medence teljes területén.

Válassza a PIANO lépcsőt!

A létrát lecserélheti a 2022 újdonságának számító Piano lépcsőre, amelyet kifejezetten a Slim medencéinkhez terveztünk. Ez a modern medencelépcső  nemcsak kényelmes vízbe lépést biztosít, de igazi látványeleme lesz medencéjének.

Piano lépcső