Keskeny ovális medence ülőpaddal: MILA

Egy medencéről álmodik a közös családi pillanatokért, de nincs elég helye? Nálunk még ez sem jelent akadályt.
Modern íveinek és formatervezésének köszönhetően a keskeny Mila elegánsan alkalmazkodik bármilyen telekhez. 2,07 m-es szélességével a legkisebb kertben is elfér, ugyanakkor a kicsiknek ideális helyet biztosít a a játékhoz, a nagyoknak pedig kényelmes pihenőhelyet nyújt a víz alatti pad, ami különösen alkalmas a napozáshoz.

 

Válassza ki az Önnek alkalmas méretet

A MILA ideális családi medence

 

Forma Modell Méretek (m) Felület
    A B m2
MILA
Nina medence alaprajz
MILA 2-486 4,86 2,07 9,2
MILA 2-510 5,1 2,07 9,6
MILA 2-579 5,79 2,07 11
MILA 2-672 6,72 2,07 13

 

Mit tartalmaz a medence alapára?

Az ár tartalmazza a medence szereléséhez és működtetéséhez szükséges összes tartozékot:

Robusztus acél támfalak 1,20 m mélységhez, 20 év garanciával, egyszínű, gyárilag méretre hegesztett fólia 12 év garanciával. Isoplan oldalfal hőszigetelés alapárban. Víz alatti pad a medence teljes szélességében. Rozsdamentes acél létra (ami a Piano lépcső rendelése esetén kimarad).
Nagyteljesítményű szűrő-vízforgató berendezés programozható automata vezérléssel.

Medenceporszívó úszótömlővel, kézi vízmintavevő, hőmérő, kefe, lombháló és 6 havi komplett vegyszerkészlet.

Az árak tartalmazzák a 27 % ÁFÁ-t, a házhozszállítás költségét, és a szállításkor érvényes aktuális MNB devizaárfolyamon számíthatók át forintra.

Az árak a beépítés költségét nem tartalmazzák.

 

A Mila integrált padja

Még egy kis medencénél sem kell lemondania a kényelemről. Ezért a Waterair speciális padokat tervezett a Slim medencékhez, hogy a fürdőzés még a legkisebb kertekben is kényelmes legyen. A Mila padja

Az integrált pad műszaki adatai

A medence teljes szélességében pihenőhelyet kínál
Színe: szürke, RAL 7032.
Mélység: kb. 1 m sugarú félkör alakú
Magasság: 1,20 m mély aljzat esetén 89 cm-re, 1,40 m mély aljzat esetén 109 cm-re található az aljzattól
Teherbírás:  3 x 80 kg személy részére
Anyaga: habosított polipropilén

Rendelhető mélységek

Mila medencéjéhez kétféle sík aljzat közül választhat: 1,20 m vagy 1,40 m mély. Az állandó mélységnek köszönhetően mindenhol leér a lába. Ezek az aljzatkialakítások tökéletesen alkalmazkodnak minden tevékenységhez: a frissítő fürdőkhöz, a pihenéshez, a játékokhoz vagy a sportoláshoz.

Sík aljzatok

Az 1,40 m mély sík aljzat előnyei:

Az 1,40 m mély sík aljzat kizárólag a SLIM modellekhez rendelhető. Ideális vízmélységet biztosít a fiatalok és a felnőttek számára a játékhoz és az élvezetes fürdőzéshez a medence teljes területén.

Válassza a PIANO lépcsőt

A Slim medencékhez választható lépcső két- vagy háromfokú változatban rendelhető és kiegészíti a medence süllyesztett padját. Légies vonalvezetésének és minimalista kialakításának köszönhetően nemcsak elegáns, de a medence letakarását is megkönnyíti.

 
A PIANO lépcső műszaki adatai

A Piano medencelépcső fokszélessége 65 cm, a lépcsőfokok mélysége 30 cm, magassága 11 cm. A lépcső a tengeri szabványnak megfelelő 316L rozsdamentes acélból készült, polietilén burkolattal, a Slim medencébe integrált paddal megegyező színben, ami látványra is nagyon esztétikus.