Meridián Uszodatechnika, cégbemutató

A Meridián Uszodatechnika, a Waterair kizárólagos importőre

Cégünk, a Meridián Uszodatechnika 1998. óta a francia Piscines Waterair magyarországi kizárólagos importőre. Ehhez értünk, ez iránt vagyunk elkötelezettek.

Az uszodatechnika – szűrés, vízforgatás, vízkezelés – annyiban szerepel profilunkban, amennyire fő tevékenységünk – komplett, színvonalas gépészettel felszerelt medencék szállítása – és megrendelőink igényeinek magas szintű kiszolgálása megköveteli.

Meridián bemutatókert, Szentendre

Mivel egy termék tényleges értékét a kapcsolódó szolgáltatások – személyre szabott szaktanácsadás, korrekt szállítás, szakszerű beépítés, karbantartás, garancia teljesítés, alkatrészellátás – jelentősen befolyásolják, küldetésünknek azt tekintjük, hogy a kiváló termék értékét legalább olyan jó ügyfélszolgálatunkkal növeljük.

Büszkeségünkre az elmúlt 24 év alatt ezres nagyságrendben épültek és működnek Waterair medencék szerte az országban. Megrendelőinket ismerjük, számon tartjuk, elégedett ügyfeleink ajánlására számítunk.

Munkánkban, kapcsolatainkban a megújulás mellett állandóságra törekszünk. Kereskedő- és kivitelező partnereinkkel az ország egész területén teljes értékű ügyfélszolgálatot nyújtunk, azonos áron. Valljuk, hogy egy színvonalas medence nem áruházi raktáráru.

Szolgáltatásaink:

Érdeklődőként Ön bárhol az országban joggal tart igényt

  • hozzáértő szakembereink ingyenes helyszíni tanácsadására,
  • közös gondolkodásra,
  • korrekt árajánlatra,
  • kötelezően betartandó költségvetésre
  • és vállalási határidőre.

Medence tulajdonosaként joggal vár el

  • széleskörű, hosszú távú garanciát,
  • heti 6 napos ügyfélszolgálati elérhetőséget,
  • működtetési szaktanácsadást,
  • hosszú távú pótalkatrész ellátást,
  • gyors és pontos szervizszolgálatot.
 
 

ÜGYFELEINK ÍRTÁK RÓLUNK

Bábolna, 2002. Felújítva 2013-ban
“Bár a medencénk több, mint 10 éve épült, amikor beköszönt a jó idő, visszatérő lelkesedéssel konstatáljuk, hogy milyen jó döntést hoztunk annak idején. A felújításig eltelt évek alatt volt időnk átgondolni, melyek volnának azok a módosítások, amelyekkel tökéletesíthetnénk fürdőhelyünket. Most, hogy megtörtént a “nagy átalakítás”, a medence még hosszabb ideig és kényelmesebben használható, mint előtte.”

Budapesti sorház, 2012.
“A Meridián nemcsak kiváló minőséget árul, de “utógondozza” a már működő medencéket és többek között ezért is nagyon ajánljuk minden új vásárló számára.”

Szentendre, 2014.
“Mivel a családban már volt egy Waterair medence, ezért nem volt kérdés, hogy mi is ezt választjuk. Tapasztalatból mondom, jó döntés volt. Az első nyarunkat gyakorlatilag a medence mellett töltöttük. A kivitelezés tökéletes, semmilyen probléma nem lépett fel a használat során.”

TOVÁBBI REFERENCIÁINK

⇒ Ismerkedjen meg medencéinkkel,
⇒ töltse le árainkat, rendelje meg ingyenes katalógusát,
⇒ kérje munkatársunk látogatását és konkrét beépítési tanulmányát,
⇒ majd alakítsa ki Ön is véleményét rólunk.

 

Budapest közelében, szentendrei bemutatókertünkben vagyunk elérhetőek. Ha a személyes látogatás mellett dönt, itt természetes, kertvárosi körülmények között két működő medencét tekinthet meg.

A szakszerű tanácsadás érdekében célszerű előzetesen időpontot egyeztetnie.