Ha függetleníteni akarja magát az időjárás szeszélyeitől, célszerű és gazdaságos megoldás egy medencefedés építése. Jöhet szélfúvás, felhős idő, átmeneti lehűlés – a fürdőzésnek nincs akadálya.

A fedett medence előnyei

A medencefedés alatt tavasztól őszig hűvösebb időben is jól esik a fürdés, nagy melegben pedig teljes egészében le lehet tolni a medencéről. Egy ember könnyedén tudja mozgatni. Mivel kulcsra zárható, a kisgyermekek teljes biztonságát garantálja. Csökken a medence takarítására szánt idő, a vegyszerfelhasználás. Az üvegházhatás következtében a medencefedések alatt a fűtés szezonban szükségtelenné válik, amivel jelentős energiaszámlát takarít meg. A vizet csak kora tavasszal és késő ősszel kell fűteni, ha erre igény van.

Hogyan lássak hozzá?

A legcélszerűbb a medence tervezésével egy időben

Egy medencefedés utólag is fél nap alatt megépíthető, de célszerű már a medence tervezésekor gondolni a későbbi lefedésre. Sok költségtől és bosszúságtól fogja megkímélni magát, ha már a medence formájának és méretének kiválasztásakor gondol arra, hogy akár a későbbiekben le szeretné fedni. Olyan medence formát célszerű választani és a kertben úgy elhelyezni, hogy legyen hely a medence fedésének, mozgatásának, félrehúzásának is. Ehhez célszerű alakítani a kerti szinteket, a megközelíthetőséget, térburkolatot is.

Így dolgozunk

Munkatársunkkal a helyszínen felmérik az igényeket és a kerti adottságokat, gondosan mérlegelik a lehetőségeket és a megvalósítás költségeit. Az elkészülő terv – vagy tervváltozatok – tartalmazzák a medencét fedéssel együtt. Így, ha időben a medencefedés később is valósul meg, azon, ami már elkészült, nem kell változtatni.
1.

2.

 

 

MEDENCE ÉS MEDENCEFEDÉS – MI TERVEZTÜK MEGRENDELŐINKNEK

Medencefedés típusok

Kínálatunkban alacsony és magas, áttetsző és víztiszta medencefedés típusok széles skálájával találkozhat.Egy alacsony medencefedés jobban illeszkedik a környezetbe, a magas alatt viszont elfér az egész család, sőt a baráti társaság is. A medencefedés lehet eltolható, felemelhető, profilja ezüstszínű, vagy színes porfestett – segítünk a választásban.

MEDENCEFEDÉS GALÉRIA