Medencegépészet – Lényeg a kristálytiszta víz

 

A kristálytiszta, egészséges víz a színvonalas úszómedence egyik legfontosabb kritériuma, a gondtalan, örömteli fürdőzés alapfeltétele. Feltételezi a gondosan megtervezett medencehidraulikát és a nagy teljesítményű, ugyanakkor ergonomikus és könnyen kezelhető szűrő-vízforgató berendezést. A WATERAIR szakembergárdája 110.000 működő úszómedence tapasztalatával tervezi meg az Ön medencéjének gépészetét.

Tekintse meg innovatív gépészeti megoldásainkat.

KLASSZIKUS SZŰRÉS

Ez a megoldás minden medencénél alkalmazható. A gépészeti berendezések elhelyezhetők a medence közelében épített aknában, a ház alagsorában, vagy akár kerti faházban. Nagyvonalúan dimenzionált szűrő- és szivattyúkapacitás a kristálytiszta víz biztosítéka. A klasszikus szűrőberendezések két változata bármelyik medencetípusnál alapárban választható. A szivattyú, szűrő, a teljes csövezés és csőszerelvények, valamint az elektromos kapcsolószekrény a medence árában benne foglaltatik, pótköltségvetés kizárva!

 

FILWAT COMPACT SYSTEM®

35 m2-nél kisebb úszómedencék ideális szűrőberendezése. A medence fala mögött elhelyezett, formatervezett, felülről kezelhető műanyag házban található a szivattyú és a szűrő. Helyettesíti a hagyományos gépészeti aknát. Egyszerűen szerelhető és kezelhető. Emelje ki a régi szűrőt, helyezze be az újat: a csere gyerekjáték! A Filwat szűrőberendezés a medence alapárában választható.

 

ECO·R FILWAT COMPACT SYSTEM®

A Waterair legújabb innovációja egy rendkívül alacsony energiafogyasztású szivattyúval felszerelt szűrőblokk. Innovatív kialakításának köszönhetően jelentősen csökkenthető a medence energiafelhasználása.

A Filwat Eco·R előnyei:

  • A szivattyú 5-ször kevesebb energiát fogyaszt.
  • A család és a szomszédok örömére az új eco·r szivattyú nagyon halk.
  • Letisztult, modern vonalvezetés, bármilyen környezetbe integrálható.
  • Az Eco·R szivattyú a szűrőblokkban kapott helyet, gépészeti akna építése nem szükséges.
  • A szivattyúra 6 év a jótállás.
  • Az Eco·R többe kerül, mint a hagyományos Filwat, de az elérhető energiamegtakarítással ez a beruházás kb. 4 év alatt megtérül.

 

LOCATEC PREMIUM®

Nagyszerű gondolat és gondos kivitelezés: A Locatec® olyan előszerelt gépészeti akna, amelynek fedele zuhanytálcaként van kiképezve. Nagy teljesítményű szivattyú és homokszűrő berendezés garantálja az optimális vízminőséget. Minden az egyben koncepció, esztétikus, biztonságos, könnyen kezelhető és fejleszthető. Kérje munkatársunk ajánlatát.

 

LOCAROC – KŐ ALAKÚ GÉPGÁZ A KERTBEN

Intelligens gépház FCW100 betétes szűrővel. Gyárilag előszerelt, kompakt egység, ami tartalmazza a szűrőberendezést, szivattyút, elektromos kapcsolószekrényt és a világítás kapcsolóját. Kívánságra felszerelhető fűtés by pass ággal és sóelektrolízis készülékkel. Alkalmazkodva a kerti környezethez, a LOCAROC egy bokor tövében megbújva válik láthatatlanná.