Medence távfelügyelet: easy.care by Waterair 

 

FPP
 
 

A Waterair csaknem 30 éve elkötelezett az egyszerű medence-karbantartás iránt. Az okosotthonok korában egy olyan koncepcióra volt szükség, amely ötvözi az egyszerűséget és az automatizálást: megszületett az easy.care, az FPP (a francia Medencés Szakmai Egyesület) által 2019-ben az „Innovációk és felszerelések” kategóriában Ezüst trófeával díjazott újítás .

easy care logo

 

Mi pontosan az easy.care?

Egy komplett rendszer, amely személyre szabott támogatást nyújt medencéje gondozásában. Az easy·care rendszer eszközei folyamatosan elemzik a víz paramétereit és szükség esetén javaslatot tesznek a karbantartásra vonatkozóan. A környezetbe integrált eszközök köre bővíthető, segítségükkel programozhatja a medence szűrését, távolról kezelheti a világítást, megvédheti a a szűrőrendszert rendellenesség esetén… 
 

Hogy működik az easy.care?

Hogy működik az easy.care?

  1. Az online vízelemző a medence vizén úszva folyamatosan méri a víz paramétereit (hőmérséklet, pH-érték, klórtartalom). Az adatokat a LoRa platformon továbbítja a Waterair modemhez. A LoRa nagy hatótávolságú és a Wifinél kevésbé érzékeny az akadélyokra (pl. betonfödémek, épített környezet…).
     
  2. A Waterair modem az easy.care környezet kapuja az internethez. Routeréhez és a teljes easy·care rendszerhez kapcsolódva az adatokat a mobilalkalmazáshoz továbbítja.
     
  3. Az okoseszközeire (telefon, tablet) letöltött easy·care alkalmazás elemzi az adatokat, személyre szabott tanácsokat ad a víz kezelésére és figyelmeztet, ha beavatkozásra van szükség. 
     
  4. Az online vezérlőegység helyettesíti a medence elektromos dobozában lévő szűrésidőzítő órát. Ezen keresztül programozhatja a vízszűrést és kapcsolhatja a medence világítását.
     
  5. Védje meg szűrőberendezését, fejlessze tovább az easy·care+ csomagot a szűrőtípusához alkalmas nyomásérzékelővel. Ez túlságosan alacsony vízszint, vagy eltömődött szűrő esetén riasztást küld Önnek, és leállítja a szűrőberendezést.
 
 
 Irány a webáruház