A Modern medence család új tagjaként az AnnA négyzet alakjával, integrált belső lépcsőjével, helytakarékos elrendezésével minden családi igényhez és minden kerti vagy beltéri környezethez jól alkalmazkodik.

A környezetbarát, energiatakarékos fűtőberendezések között az uszodai hőszivattyú ma már egyre inkább kiváltja a hagyományos, gázzal vagy elektromos árammal működő fűtőberendezéseket. egyszerűen szerelhető, autonóm rendszerként utólagos telepítésnél sem okoz gondot a beépítése, az energiahasznosítása pedig kiváló, hiszen a környezeti levegő kalóriáit hasznosítva 1 kW felvételével legalább 5 kW teljesítményt ad le. A hőszivattyúink eddig is a piaci kínálat élén voltak, most pedig, szétválasztva a legfontosabb igényeket – az egyszerű kezelést és az “okos”, a ház Wifi rendszerére kapcsolódó, távolból is kezelhető megoldásokat, még jobban alkalmazkodnak a vevői igényekhez.

Számos berendezésünk frissült, okosodott, így az automata vízkezelést szolgáló, eddig is igen népszerű sóelektrolízis berendezéseink közül a csúcsmodell, a Watersalt a vízminőség folyamatos mérésével pontos, a víz terheléséhez igazodó, teljesen automatizált működést tesz lehetővé.

Ismerkedjen újdonságainkkal, nézzen körül honlapunkon, kérje munkatársaink tájékoztatását. Mint mindig, gyorsan, alaposan, akár a helyszínen is.