Wellness egész évben beltéri medencével

OTTHONI WELLNESS

Barbara medence Római lépcsővelWellness részleg a saját otthonában…

Egy beltéri medence örömeit egész évben élvezheti a család és a baráti társaság. Ma már nem ritkaság a szaunával, hidromasszázzsal felszerelt házi wellness részleg, ahol nem egyszer jut hely medencének is. Bár a fenntartási költség nem alacsony, így az örömökön kívül a napi úszóedzés, vízitorna is átkerülhet a mindennapok világába.

Ha medencéjét úszásra is szeretné használni, beltérben is kétféle stratégiát követhet: Építhet hosszú medencét, vagy kisebbet egy ellenáramoltatóval.

Lazítás, pihenés, felfrissülés, a wellness örömei a borongós napokon is, nyáron pedig lehetőleg nagyvonalú kertkapcsolattal, szélesre tárt tolóajtókkal biztosítsuk a friss, napsütéses hangulatot.

 

Beltéri medence galéria:

ITTHON ÉPÜLT:

A Waterair technológia tökéletesen alkalmas beltéri medencék építésére is. Kialakításuknál különös gondot kell fordítani az épületrész fűtésrendszerének kifogástalan megtervezésére. A medence vízének fűtése feltétlenül szükséges, hiszen a nap beltérben nem melegíti fel. A medencetérben létjogosultsága van a padlófűtésnek és radiátoros fűtésnek is, nagy üvegfelületek esetében a szegélyfűtés is szükséges lehet. A helyiség páramentesítése elengedhetetlen.

BELTÉRI MEDENCE BUDAPEST KÖZELÉBEN:

 

További referenciáink

Ha Ön beltéri medence építését tervezi épülő házában vagy külön szabadidős épületben, célszerű még a tervezés stádiumában felvenni velünk a kapcsolatot. Készségesen egyeztetünk építész tervezőjével, és ellátjuk a szükséges dokumentációkkal. Két részletben történő szállítással igazodunk építkezésének üteméhez.