A Waterair csapat Seppois-Le-Basban
© Piscines Waterair – A Ginhac családot a Waterair teljes csapata köszönti a cég székhelyén, Seppois-Le-Bas-ban

42 év és 90.000 ügyfél
Egy francia sikertörténet

1972. óta gyárt és forgalmaz úszómedencéket a francia családi vállalkozás, a Piscines Waterair. 42 év alatt a jelenlétét kiterjesztette több, mint 30 országra, és a saját területén piacvezetővé vált. 2014-ben ünnepelte a cég a 90.000-ik jubileumi ügyfelét, a Ginhac családot Franciaországból.

blogLátogasson el a Ginhac család blogjára

http://ginhac-family.com.

nyílEgy vállalkozás életében vannak jelentős sarokkövek és szimbolikus számok. Vállalkozói büszkesége és ügyfelei megbecsülésének kifejezéseként köszöntötte a Piscines Waterair a 90.000. családot, amelyik álmai medencéjének megépítésére a Waterairt választotta.

A 90000-ik úszómedence tulajdonosai
© Piscines Waterair – A Ginhac család Nathalie és Jacques Braun, a Waterair elnöke társaságában

A Ginhac család “Eva” medencéje építése közben tudta meg, hogy ők a Waterair 90.000. ügyfelei, és ez alkalomból egy meglepetés hétvége vár rájuk. A programban szerepelt az elzászi gyár megtekintése, találkozó a Waterair Konszern elnökével, Jacques Braunnal és csapatával, egy este egy romantikus wellness szállodában, végül találkozás a Piscines Waterair első ügyfelével, a Groll családdal.

Az első és a 90.000-ik Waterair úszómedence tulajdonosai
© Piscines Waterair – Találkozó az első és a 90.000-ik Waterair úszómedence tulajdonosa között – a Groll és a Ginhac család

A két család találkozójának helyszíne az első Waterair medencénél volt, amit 42 évvel ezelőtt a koncepció feltalálója maga épített. Habár a két beruházás között 42 év telt el, a két cslád motivációja azonos: a gyerekeik, a család és barátaik számára az örömteli közös együttlét és a társasági élet új helyszínét megteremteni.

A Waterair-koncepció sikerének a titka a családok körében egyszerű alapokon nyugszik: robusztus és megbízható úszómedence számos választási lehetőséggel, bármilyen terepre, egyszerű beépítéssel.

nyílA 90.000 megépített medence a bizalom kifejezése valamennyi jövendő medencetulajdonos felé: a tapasztalat, a cég stabil pénzügyi helyzete és ismertsége fontos kritériumok olyan magánszemélyek részére, akik ezen a területen terveznek beruházást. Mindezek mellett úgy Franciaországban, mint külföldön a “Made in France” márka nagy megbecsülésnek örvend.

Minden nap további hat család vásárol Európában Waterair medencét: Mindezek a beruházások, beszámolók és sikertörténetek a napi munkánk vezérmotívumai.