Medence építés képekben

A medence építés a WATERAIR úszómedencék szerkezetének és a szabadalmazott technológiának köszönhetően nagyon egyszerű, és mindössze néhány napot vesz igénybe. Az úszómedence építés minimális betonozással járó, szerelés jellegű munka, ami a gyár által kidolgozott, és szigorúan betartott know how szerint történik. Mivel minden anyag rendelkezésre áll, és a technológia rendkívül felhasználóbarát, ezért a szerkezet megépítését 2-3 ember végzi egy munkahét alatt. A befejező munkálatok ettől időben különválhatnak, és a betanítással együtt sem vesznek igénybe két napnál hosszabb időt.

Így épül egy Waterair úszómedence

Kerti medence építés meredek telken

Kerti medence panorámás telken

Kerti medence panorámával meredek lejtő szélén

A szép kilátás és a tágas tér látványa rendkívüli vonzerőt jelent egy ingatlan kiválasztásánál. Egy kerti medence kilátással sokunk vágyálma. Azonban a panoráma többnyire hegyoldalban fekvő lejtős kerttel jár együtt, az úszómedence építés pedig az ilyen kertekben nem egyszerű. Minden m2 sík területért, kerti élettérért keményen meg kell küzdeni. Az építőanyag beszállítása komoly problémát jelenthet, az egy darabban szállított medencék beemelése pedig többnyire megoldhatatlan.

A nagyobb erőfeszítésért azonban bőséges kárpótlást nyújt a csodálatos eredmény.

A lépcső mellett terasz épült

Oda is építhetünk, ahol szinte nem is tartaná lehetségesnek

Számunkra a meredek kerti környezet nem jelent akadályt. Mivel a medencék legnagyobb alkotóelemét is két ember kézben tudja szállítani, a medence építés pedig betonalap és támfal nélkül, szerelés jellegű munkával történik, az építkezés nehéz feltételek mellett sem jelent megoldhatatlan problémát.

Ha a kert már teljesen körbe van építve, és már csak egy kiskapun, vagy akár csak egy garázsajtón keresztül megközelíthető, az innovatív  technológia számára az sem jelent akadályt.

AZ EREDMÉNY MEGÉRI AZ ERŐFESZÍTÉST:

Hegyvidéki kertben csodás kilátással

Látványos kerti környezet, kilátással a völgyre – vagy éppen a felhőkre

Kis kerti medence a teraszon

Kis kerti medence a völgy fölött

Meredek lejtőt is ki lehet használni

A meredek lejtőt is ki lehet használni

Ha érdeklik a szabadalmazott technológia műszaki részletei, ismerje meg bővebben.

Megrendelőinknek kizárólag gyári tervezésű, komplett, nagyvonalúan dimenzionált szűrő-vízforgató rendszerrel felszerelt medencéket kínálunk. Azonban a helyi adottságoknak és igényeknek megfelelően többféle szűrőrendszer között lehet választani. A döntéshez kérje munkatársunk segítségét.

Ismerkedjen meg szabadalmazott szűrő-vízforgató berendezéseinkkel.

Legyen összhang a kertben!

Harmóniára törekszünk

Töltse le legújabb katalógusunkat

Rendelje meg katalógusát postán

Kérje munkatársunk látogatását és
konkrét, kötelező
árajánlatot.

 
 
Oldaltérkép                                    Copyrifht by Meridián '90 Kft. Minden jog fenntartva.   Itt is megtalál bennünket: