Medence építés Waterair technológiával

Így épül egy Waterair úszómedence

Úszómedence építés meredek telken

Kerti medence panorámás telken

Panoráma meredek lejtő szélén

A szép kilátás és a tágas tér látványa rendkívüli vonzerőt jelent egy ingatlan kiválasztásánál. Azonban a panoráma általában hegyoldalban fekvő lejtős kerttel jár, az építkezés pedig az ilyen kertekben nem egyszerű. Minden m2 sík területért keményen meg kell küzdeni. Az építőanyag beszállítása komoly problémát jelenthet, az egy darabban szállított medencék beemelése pedig többnyire megoldhatatlan.

A nagyobb erőfeszítésért azonban bőséges kárpótlást nyújt a csodálatos eredmény.

A lépcső mellett terasz épült

Oda is építhetünk, ahol szinte nem is tartaná lehetségesnek

A WATERAIR számára a meredek kerti környezet nem jelent akadályt. Mivel a medencék legnagyobb alkotóelemét is két ember kézben tudja szállítani, az  építkezés pedig betonalap és támfal nélküli, szerelés jellegű munka, a medence építés nehéz feltételek mellett sem jelent gondot.

Ha a kert már teljesen körbe van építve, és már csak egy kiskapun, vagy akár csak egy garázsajtón keresztül megközelíthető, a Waterair technológia számára az sem jelent akadályt.

AZ EREDMÉNY MEGÉRI AZ ERŐFESZÍTÉST:

Hegyvidéki kertben csodás kilátással

Látványos kerti környezet, kilátással a völgyre – vagy éppen a felhőkre

Kis kerti medence a teraszon

Teraszba építve, a völgy fölött

Meredek lejtőt is ki lehet használni

A meredek lejtőt is ki lehet használni

Medence építés képekben

Az úszómedence építés a WATERAIR úszómedencék szerkezetének és a szabadalmazott technológiának köszönhetően nagyon egyszerű, és mindössze néhány napot vesz igénybe.Az építés minimális betonozással járó, szerelés jellegű munka, ami a gyár által kidolgozott, és szigorúan betartott know how szerint történik. Mivel minden anyag rendelkezésre áll, és a technológia rendkívül felhasználóbarát,  ezért a szerkezet megépítését 2-3 ember végzi egy munkahét alatt. A befejező munkálatok ettől időben különválhatnak, és a betanítással együtt sem vesznek igénybe két napnál hosszabb időt.

Ha érdeklik a szabadalmazott technológia műszaki részletei, ismerje meg bővebben.

Megrendelőinknek kizárólag gyári tervezésű, komplett, nagyvonalúan dimenzionált szűrő-vízforgató rendszerrel felszerelt medencéket kínálunk. Azonban a helyi adottságoknak és igényeknek megfelelően többféle szűrőrendszer között lehet választani. A döntéshez kérje munkatársunk segítségét.

Ismerkedjen meg innovatív szűrő-vízforgató berendezéseinkkel.