Medence árak és katalógus

Úszómedence katalógus

Letöltéshez kattintson a képre (7,5 MB, pdf)

Töltse le a Waterair úszómedence katalógusát egy kattintással.

Úszómedence árak:

Egy magas minőségű, komplett, működőképes Waterair úszómedence építésének ára kb. 3 millió forint összberuházási költségtől kezdődik.

Az árak letöltéséhez kérjük, regisztráljon.

Név:*
E-mail cím:*
Lakcím:*
Telefonszám:*

A komplett medence árak tartalmazzák:

Az úszómedence szereléséhez és működtetéséhez szükséges összes tartozékot: Robusztus acél támfalak 20 év garanciával, egyszínű, gyárilag méretre hegesztett fólia 12 év garanciával. Nagy teljesítményű szűrő-vízforgató berendezés programozható automata vezérléssel, víz be- és elvezető elemekkel, csövezéssel, fittingekkel. Rozsdamentes acél létra, ami lépcső megrendelése esetén kimarad. Medence porszívó úszótömlővel, kézi vízmintavevő, hőmérő, kefe, lombháló és 6 havi komplett vegyszerkészlet. Az úszómedence alja lehet sík, árokszerűen vagy ék alakban elmélyülő, felár nélkül.
Kérje ajánlatunkat mintás fóliára, peremkövekre, különböző fűtési lehetőségekre, víz alatti fényszóróra, ellenáramoltatóra. Kívánságára otthonában felkeressük és ingyenes beépítési tanulmányt készítünk.

Az árak tartalmazzák a 27 % ÁFÁ-t és a házhoz szállítás költségét. A beépítés költségére a helyszín ismeretében adunk árajánlatot. Áraink az egész országban és valamennyi kereskedőpartnerünknél egységesek.

Ha postán is kéri ingyenes katalógusunkat és az ártájékoztatót, vagy további kérdései merülnek fel, esetleg szeretné munkatársunk segítségével saját elképzeléseit és a medence építés teljes költségét konkretizálni, szívesen állunk rendelkezésére. Hívjon minket, vagy
Írjon nekünk